Χειροποίητες Δερμάτινες Σαγιονάρες

Χειροποίητη δερμάτινη σαγιονάρα, μια άκρως γυναικεία και απαραίτητη συνήθεια.
Σχέδια μοναδικά με πολύχρωμες, φανταχτερές κορδέλες, ιδιαίτερα μοτίφ και ημιπολύτιμες πέτρες. Ένα γλυκό πάντρεμα στοιχείων και υλικών που κάνουν την διαφορά και δημιουργούν εκθαμβωτικά αποτελέσματα. Είναι όλα αυτά που βλέπουμε και συναντάμε αν καθίσουμε ένα ζεστό καλοκαιρινό απόγευμα στο Θησείο.
Ίσως για κάποιους όμως όλα αυτά τα σχέδια να είναι πανομοιότυπα, απλά αλλάζουν καλλιτέχνη και υλικά.
Δε θα διαφωνήσουμε γιατί ίσως και να έχουν δίκαιο, αλλά η νέα τάση που είδαμε και συναντήσαμε από το Stardust Accessories μπορεί να χαρακτηριστεί επανάσταση όταν τα σχέδια είναι unique φτιαγμένα με πολύ ιδιαίτερη τεχνοτροπία.
Σχέδια εμπνευσμένα από την παιδική μας ηλικία, με τους αγαπημένους μας ήρωες να μας συντροφεύουν στις καθημερινές μας βόλτες. Ένας συνδυασμός κόμικς με δαντέλα, πολύχρωμες κορδέλες και στρας αποτελούν την νέα καλοκαιρινή κολεξιόν.
Εμείς απλά τα είδαμε, τα λατρέψαμε, τα αποκτήσαμε και πραγματικά δηλώνουμε ότι είναι μοναδικά όπως είμαστε και εμείς…μοναδικοί!!!
Tip:

Πέρα από τα σχέδια που η εταιρεία Stardust Accessories έχει δημιουργήσει, μπορείτε να ζητήσετε αυτό που εσείς φαντάζεστε. Μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί τους στο 210-4414144 ή στο info@e-stardust.gr.

Χειροποίητη Δερμάτινη Σαγιονάρα - "Φίλες"



Χειροποίητη Δερμάτινη Σαγιονάρα - "Κλειδιά"

 
Stardust © 2012 | Designed by Most Media Athens, in collaboration with GmTz, Black Ops