Πως να οργανώσετε την ντουλάπα σας

Πως να οργανώσετε την ντουλάπα σας

Είναι τύχη να έχεις την ντουλάπα της Carrie Bradshaw από το Sex and City, ένα ολόκληρο δωμάτιο με την δική σου γκαρνταρόμπα μελετημένη και σχεδιασμένη στις δικές σου προδιαγραφές . Τι γίνεται όμως στην περίπτωση που η ντουλάπα σου δεν είναι η υπερπαραγωγή, δεν είναι ένα ολόκληρο δωμάτιο ή διαμέρισμα και είναι μια απλή ντουλάπα που με την βία χωράει ένα παλτό και δύο φορέματα;
Ακριβώς αυτό σκεφτήκαμε και σου παρουσιάζουμε 5 βασικούς και έξυπνους τρόπους για να οργανώσεις την δική σου ντουλάπα.
1.       Πώς να οργανώσετε τα παντελόνια.
Με ένα γάντζο μπορείτε να τα κρεμάσετε και να εξοικονομήσετε χώρο από τις συνηθισμένες κρεμάστρες αλλά και να δώσετε έναν άλλο στιλιστικό αέρα στον αγαπημένο σας χώρο. Γάντζους μπορείτε να βρείτε από ένα παλιό ντιβάνι, ή ακόμα από το συνοικιακό χρωματοπωλείο.
2.       Πώς να οργανώσετε τα ρούχα σας.
Είναι σαν ακορντεόν και έχουν ράφια, προσαρμόζουν σε κάθε ντουλάπα και μπορείτε να εκμεταλλευτείτε τον χώρο τους, αποθηκεύοντας ρούχα ή παπούτσια. Μπορείτε να τα βρείτε παντού, κυρίως σε μεγάλα καταστήματα σουπερ μάρκετ.
3.       Πώς να οργανώσετε τα μαντήλια σας.
Με μια κλασσική κρεμάστρα μπορείτε να της περάσετε γάντζους πλαστικούς και να κρεμάσετε τα μαντήλια σας, τις ζώνες σας αλλά ακόμα και τις μπλούζες σας. Τους γάντζους μπορείτε να τους βρείτε σε είδη για το σπίτι με κουρτίνες και κουρτινόξυλα.
4.       Πώς να οργανώσετε τα εσώρουχα σας.
Έχει πολλές θήκες και μπορείτε να το κολλήσετε στην εσωτερική πλευρά της ντουλάπας σας. Μπορείτε να αποθηκεύσετε τα εσώρουχα σας , τις κάλτσες σας αλλά και τα μαντήλια σας. Μπορείτε να το βρείτε καταστήματα με είδη αποθήκευσης χώρου αλλά και σε σουπερ μάρκετ.
5.       Πώς να οργανώσετε τα αξεσουάρ σας.
Είναι πίνακας από φελώ και με καρφίτσες μπορούμε να διακοσμήσουμε αλλά ταυτόχρονα να αποθηκεύσουμε τα αγαπημένα μας μπιζού. Μπορούμε να τον στερεώσουμε στην εσωτερική πλευρά της ντουλάπας ή ακόμα καλύτερα στο τοίχο του δωματίου.

Tips:

Σίγουρα η τάξη και η οργάνωση είναι θέμα προσωπικό αλλά καλό είναι να μας γίνει βίωμα γιατί αυτό θα μας διευκολύνει στην καθημερινότητα μας. Ο καθένας μας μπορεί να αποθηκεύσει και να οργανώσει τα προσωπικά του αντικείμενα με τον πιο εξυπηρετικό και εύχρηστο τρόπο, αυτές είναι οι βασικές ιδέες και σίγουρα εσείς θα έχετε ακόμα καλύτερες.





 
Stardust © 2012 | Designed by Most Media Athens, in collaboration with GmTz, Black Ops