Μάθετε πώς να μετατρέψετε το πολυαγαπημένο σας μπλουζάκι σε ένα νέο με μοντέρνο στυλ.

DIY - εντυπωσιακός γιακάς
















Μάθετε πώς να μετατρέψετε το πολυαγαπημένο σας μπλουζάκι σε ένα νέο με μοντέρνο στυλ.
 
Η αλήθεια είναι ότι τα ρούχα που μας αρέσουν πολύ, τα φοράμε και πολύ συχνά, αλλά αυτό δε σημαίνει ότι θα κρατήσουν και για πάντα. Το αποτέλεσμα είναι να φθείρονται να χάνουν την υφή τους, να χάνουν το χρώμα τους και να χρήζουν μια ιδιαίτερη φροντίδα. Αλλά σκεφτείτε ακόμα ότι δεν είναι ωραίο αισθητικά να βλέπετε κάποιον με το ίδιο ρούχο συνέχεια, πάντα μας δίνει άσχημες εντυπώσεις και προκαλεί σχόλια.
 
Έτσι λοιπόν, σίγουρα δεν θέλουμε να προκαλέσουμε σχόλια και για αυτόν τον λόγο ψάξαμε, ενημερωθήκαμε και βρήκαμε ένα πολύ όμορφο και έξυπνο τρόπο για να αλλάξετε τα ρούχα σας.
 
Στην συγκεκριμένη περίπτωση θα χρειαστούμε ένα απλό πουκάμισο με γιακά, κόλλα ειδική για ρούχα και απλά cd. Σίγουρα τα συγκεκριμένα cd σας πιάνουν χώρο και δεν είναι καθόλου χρήσιμα, εφόσον ζούμε στην εποχή του live streaming.
 
Στάδιο 1, 2, 3 & 4.
 
Βράζουμε νερό και τοποθετούμε τα cd σε μια κατσαρόλα ή σε κάποια λεκάνη για να ζεσταθούν και να ξεκολλήσει το διπλό πλαστικό όπου βρίσκεται ο καθρέφτης. Τα αφήνουμε στο ζεστό νερό περίπου 30’ λεπτά και έπειτα τα στεγνώνουμε σε μια πετσέτα για να μπορέσουμε να τα πιάσουμε. Με την βοήθεια ψαλιδιού τα κόβουμε και παίρνουμε τον καθρέφτη που θέλουμε.
 
Στάδιο 5, 6, 7, 8 & 9.
 
Εφόσον τα έχουμε κόψει και τους έχουμε δώσει το σχήμα που θέλουμε, ύστερα με την κόλλα τα τοποθετούμε πάνω στο ρούχο και είναι έτοιμο. 
 
Προσοχή, γιατί η κάθε κόλλα διαφέρει και ίσως χρειαστεί κάποιος χρόνος για να στεγνώσει προτού φορέσετε το νέο σας απόκτημα.
 
Tip. 
 
Μπορείτε να ακολουθήσετε την ίδια τακτική και σε άλλα ρούχα για να δώσετε μια σχετική ανανέωση στην γκαρνταρόμπα σας.
 
By Alexandra Tsotsou
 
Stardust © 2012 | Designed by Most Media Athens, in collaboration with GmTz, Black Ops