Μετέτρεψε τα παλιά σου ρούχα σε καινούρια και εντυπωσίασε !!!

Η εποχή άλλαξε, ο μουντός καιρός φεύγει σιγά σιγά και ηλιοφάνεια εμφανίζεται  να σε πλημμυρίζει χαρά, ενέργεια και μια επιθυμία ανανέωσης…
Πως όμως να ανανεωθείς όταν η κρίση δεν σε αφήνει να αποκτήσεις αυτά που πραγματικά επιθυμείς, και ναι η αλήθεια είναι ότι το shopping είναι θεραπεία και δεν είναι καθόλου τυχαίο αυτό που λένε “Πάμε για shopping  therapy”.  
Επιβάλλεται είναι ψυχική ανανέωση και ανάγκη να αλλάξεις και να αφεθείς στα trends της μόδας..
Έτσι και εμείς θα σε βοηθήσουμε να ανανεωθείς με έναν πολύ όμορφο, οικονομικό και εύκολο τρόπο.  Είναι πολύ απλό σίγουρα δεν θα χρειαστεί να αγοράσεις νέα ρούχα, απλά θα διαλέξεις ένα ρούχο από την γκαρνταρόμπα σου και με τα σωστά trendy tips θα το μεταμορφώσεις σε καινούριο.
Εμείς επιλέξαμε ένα all time classic ρούχο – το τζιν - και με λίγα τρούκς που βρήκαμε στο κέντρο της Αθήνας το κάναμε καινούριο.
Είναι πολύ εύκολο, πήραμε το τζιν, γυρίσαμε τα πατζάκια και τα στολίσαμε με τρούκς.  
Έτσι με πολύ λίγα υλικά και με ρούχα που ήδη έχεις, απέκτησες νέα ρούχα και σίγουρα θα εντυπωσιάσεις σε κάθε σου έξοδο.
Tip:
Με λίγη φαντασία μπορείς να μετατρέψεις και άλλα ρούχα κατά τον ίδιο τρόπο και να προσθέσεις άλλα στοιχεία πέρα από τα τρούκς. Υπάρχουν αμέτρητα στοιχεία στα οποία μπορείς να επιλέξεις αλλά ακόμα και να βάλεις στοιχεία με κρυσταλλάκια και να τους δώσεις λάμψη και ζωντάνια.



 
Stardust © 2012 | Designed by Most Media Athens, in collaboration with GmTz, Black Ops